5 lipca 2018

Partnerzy

BioVitaMed świadczy usługi rehabilitacyjno – rekreacyjne w lokalu przy ul. M.B. Fatimskiej 59 w Tarnowie. Oferujemy kompleksową rehabilitację metodami stosowanymi na całym świecie (m.in. PNF, Bobath, Terapia manualna, McKenzie, Cyriax, Tkanki miękkie, Mulligan Concept, KinesiologyTaping). Stosujemy, przyjazne dzieciom i dorosłym, metody wspomagania terapii m.in. dogoterapię. BioVitaMed oferuje profesjonalne zabiegi z zakresu fizykoterapii, kinezyterapii, hydroterapii, masażu oraz technik specjalnych. Prowadzimy rehabilitację leczniczą dzieci i dorosłych.

www.biovitamed.pl

Środowiskowy Dom Samopomocy typu A i typu C „Zielona Przystań” przy ul. Piotra Skargi 29a w Tarnowie jest dziennym ośrodkiem wsparcia dla osób z zaburzeniami psychicznymi.
Dom jest prowadzony na zlecenie Gminy Miasta Tarnowa przez Spółdzielnię Socjalną BioVitaMed i jest współfinansowany ze środków otrzymanych od Wojewody Małopolskiego. Ośrodek ma charakter ponadgminny. Nadrzędnym celem działalności Środowiskowego Domu Samopomocy „Zielona Przystań” jest udzielanie wsparcia osobom mającym znaczne trudności  w codziennym funkcjonowaniu zarówno w środowisku rodzinnym jak również społecznym.

www.sdszp.pl