22 listopada 2019

MyZrobimy

MyZrobimy to usługi marketingowe, np. tworzenie gadżetów, tarnowskich magnesów, przypinek i organizacja imprez plenerowych.
Współpracują z nami m.in:

• Muzeum Okręgowe w Tarnowie
  • Tarnowskie Centrum Informacji
  • Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne w Tarnowie
  • Urząd Miasta Tarnowa
  • sklepy TABAK

Kupując u nas wspierasz DOBRE projekty na rzecz społeczeństwa

Jesteśmy Spółką Non Profit czyli firmą, która nie jest nastawiona na zysk. Spółkę powołała Spółdzielnia Socjalna BioVitaMed w Tarnowie. Jej zadaniami są opieka nad osobami niepełnosprawnymi, starszymi i prowadzenie rehabilitacji. Dlatego kupując nasze produkty, zamawiając usługi wspierasz nasze działania społeczne.

„DOBRE” przypinki i magnesy

Proponujemy wykonanie przypinanych okrągłych znaczków tzw. „buttonów” w bardzo dobrych cenach. Znaczki to sprawdzone gadżety reklamowe, często stosowane przy promowaniu wydarzeń, ciekawych eksponatów muzealnych. Idealnie nadają się na okolicznościowe imprezy kulturalne, sportowe, festyny itp.

• Przypinki wykonane są z metalowego przodu i tyłu z agrafką. Nadruk jest zabezpieczony przezroczystą błyszczącą folią. Znaczek przypięty w widocznym miejscu tworzy doskonały wyróżnik dla uczestników każdego wydarzenia. W naszej ofercie znajdują się przypinki okrągłe w czterech rozmiarach: 25mm, 37mm, 56mm, 75mm. Wykonujemy także niewielkie nakłady np. 10 sztuk. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą i do kontaktu.
  • Nowość! – magnesy okrągłe o średnicy 56mm, idealne na drobny prezent do przyczepienia np. na lodówkę.

Planujesz w ogrodzie przyjęcie urodzinowe, ale np. brakuje Ci krzeseł, stolików, nagłośnienia? My Zrobimy pomoże w przygotowaniu  imprezy rodzinnej, festynu. W dobrej cenie wypożyczymy potrzebny sprzęt.

Wypożyczalnia sprzętu na imprezy rodzinne, festyny

• składane krzesła na imprezy plenerowe i wewnątrz (IKEA – krzesła Gunde – 60 szt.)
  • stoły składane (tworzywo sztuczne) na imprezy plenerowe (10 szt.)
  • krzesełka i stoliki dziecięce (zestawy typu MAMMUT IKEA)
  • pufy dziecięce (30 szt.)
  • podest sceniczny (składany – 4 elementy o łącznych wymiarach 4 na 2 metry z regulowanymi nóżkami (wys. 40-60 cm)
  • dmuchana zjeżdżalnia idealna np. na imprezę urodzinową w ogrodzie obok domu
  • nagłośnienie (zestaw 2 kolumn, jedna z wbudowanym akumulatorem + 2 mikrofony bezprzewodowe)

Jesteśmy do Twojej dyspozycji. Masz pytania, chcesz dokonać rezerwacji? – zadzwoń do nas: 578-298-788