16 grudnia 2019

BioVitaMed

Współpracujemy z Centrum Rehabilitacji BioVitaMed, które świadczy usługi w ramach kontraktu z NFZ – Narodowym Funduszem Zdrowia oraz komercyjne. BioVitaMed Centrum Rehabilitacji w Tarnowie działa według najwyższych i najnowszych standardów.

Od 3 czerwca 2019 r. jesteśmy w nowym miejscu. Zapraszamy na al. M.B. Fatimskiej 59 (I piętro) – budynek ze sklepem Biedronka na parterze.  Jest to miejsce przyjazne dla osób z niepełnosprawnością, bo bez barier architektonicznych, z obszerną windą. Przychodnia posiada nowoczesną przestrzeń i  wyposażenie. Pacjenci w czasie zabiegów mogą skorzystać z szatni damskiej oraz męskiej z prysznicami i szafkami zamykanymi na klucze. Przy budynku są bezpłatne parkingi i przystanki autobusowe.

Z pacjentami pracują wykwalifikowani i doświadczeni zawodowo fizjoterapeuci oraz masażyści. Pomagamy pacjentom wymagającym specjalistycznej rehabilitacji i aktywizacji, aby poprawić ich jakość życia. Mamy usługi rehabilitacyjne dla osób wymagających długotrwałej terapii ruchowej oraz tych, którzy chcą wrócić do pełni sił po doznanych urazach czy przebytych chorobach. Pacjenci BioVitaMed Centrum Rehabilitacji w Tarnowie mają możliwość skorzystania z rehabilitacji w warunkach domowych.

Jesteśmy miejscem, które odpowiada na potrzeby osób w różnym wieku. Zapewniamy następujące usługi rehabilitacyjne:

• fizjoterapia niemowląt i dzieci
• fizjoterapia kobiet w ciąży i rewitalizacja poporodowa
• terapia manualna i techniki specjalne
• masaże lecznicze i relaksacyjne
• fizykoterapia i hydroterapia
• fizjoterapia sportowa, ortopedyczna, neurologiczna, pulmunologiczna
• zabiegi w domu pacjenta

Korzystaj ze zniżek i zrób prezent kupując nasze Bony Upominkowe. Jeśli masz Kartę Dużej Rodziny otrzymasz rabaty.

Więcej informacji na stronie BioVitaMed – zobacz